Таблетки, які тимчасово підвищують потенцію - чи шкідливі вони?


Для тих чоловіків, які страждають від зниження рівня тестостерону, єдиним варіантом є самостійне відновлення і підвищення його. Справа в тому, що потенція з віком погіршується і безліч представників сильної статі не вирішують проблему, а просто користуються препаратами, які надають лише тимчасовий ефект, а після використання навіть погіршують становище. Тому фахівці рекомендують використовувати таблетки для продовження ерекції, які борються з проблемою, а не маскують її.

Віагра і інші її аналоги, звичайно, дозволяють швидко отримати бажаний результат, але за таким «чарами» слід, на жаль, і досить сумна розплата. Щоб зрозуміти, чому ж фахівці не рекомендують такі препарати, потрібно розібратися в їх дії.

Механізм дії препаратів з тимчасовим ефектом

Якщо чоловіки приймають препарати для підвищення ерекції з тимчасовим ефектом, то отримує швидке дію. Пов'язано це з тим, що вони розширюють артерії, які власне доставляють кров до статевого члена. Разом з припливом до печеристих тіл, відбувається зменшення венозного відтоку. Власне завдяки таким процесам статевий член стає пружним, і ерекція зберігається тривалий час.

Але, незважаючи на такий хороший ефект, що використовуються складові мають побічні ефекти. Наприклад, кров приливає не тільки до статевого органу, а й іншим областям, що не є нормою і не приносить користі.

Як негативних наслідків може виділятися поява почервоніння на обличчі, також може закладати ніс і з'являтися головний біль. Крім цього, чоловіки, які часто використовували такі засоби, відзначають погіршення зору, поява шуму у вухах, порушення дихання, а також збій ритму биття серця. Тому, не варто відразу поспішати використовувати кошти, швидко підвищують потенцію, для початку краще проконсультуватися з лікарем. Останнім часом фахівці все більше рекомендують засоби для посилення потенції Tongkat. І це не дивно, адже ліки має натуральну основу, а також вирішує проблему, а не маскує її за уявним ефектом.

Зверніть увагу!

Якщо у чоловіків, крім проблем з потенцією є й інші недуги, наприклад, захворювання в області серцево-судинної системи, то всі препарати з тимчасовим ефектом, які працюють за допомогою припливу крові, потрібно приймати за певними правилами. В першу чергу не варто використовувати їх в комплексі з нітратами, адже в іншому випадку може впасти артеріальний тиск. При серцевому нападі, препарати, щоб купірувати такий стан, можна використовувати тільки через 6 годин після вживання Віагри або її аналогів.

Якщо говорити про інші препарати, наприклад Сіаліс-24, то тут справи йдуть трохи інакше. Цифра після назви означає час дії, тобто препарат від нападу можна буде приймати не раніше, ніж через добу. А це в свою чергу може стати причиною серйозних ускладнень.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!