Імпотенція: причини захворювання і способи боротьби з ним


Головний страх кожного чоловіка стати імпотентом. Це стан, при якому статевий член не досягає потрібної твердості для здійснення статевого акту. Відсутність сексуального життя призводить до проблем у взаєминах з партнеркою, поганого настрою, заниженої самооцінки. У цій статті ми детально поговоримо про те, чому настає еректильна дисфункція, а також розглянемо ефективні засоби для поліпшення потенції.

Причини виникнення

Всупереч поширеній думці, імпотенція може виникнути абсолютно в будь-якому віці, навіть у молодого хлопця, який тільки вступає в сексуальне життя. Еректильна дисфункція настає через такі причини:

• Психологічні. Щоб настала ерекція, чоловік повинен бути спокійний, розслаблений, відчувати приємні емоції. Велика роль відводиться поведінки жінки, яка необережним словом може позбавити чоловіка впевненості в собі, що значно послабить його ерекцію.

• Гормональні. З роками вироблення організмом гормону тестостерону знижується — це цілком природний процес. Однак в окремих випадках, даний стан настає раніше. Наприклад, при надмірній масі тіла.

• Анатомічні. В результаті оперативного втручання або травмування сечостатевої системи, приплив крові до органів малого таза може зменшитися.

• Судинні. Захворювання судин, наприклад гіпертонія або атеросклероз, негативно позначаються на потенції чоловіка. Порушується процес наповнення кров'ю статевого члена.

Тож, чинників, які можуть призвести до імпотенції досить багато. Головне вчасно виявити проблему і звернутися за кваліфікованою допомогою. Тривожні сигнали - відсутність ерекції тривалий час, зниження сексуального бажання, швидке сім'явиверження.

Способи лікування

Сьогодні імпотенція успішно лікується різними препаратами. При цьому спостерігається тенденція відмови від хімічних медикаментів. Пацієнти переходять на натуральні харчові добавки, які є безпечними для здоров'я. Наприклад, засіб для продовження ерекції Ярсагумба не містить в своєму складі хімічних сполук, синтетичних добавок і ГМО.
Також хворий повинен вести здоровий спосіб життя. Доведеться обмежити споживання жирної і солодкої їжі, алкогольних напоїв, відмовитися від тютюнопаління. Обов'язково повинні бути присутніми регулярні фізичні навантаження. Існує спеціальний комплекс вправ, спрямованих на відновлення тонусу м'язів потенції. Робити їх можна в домашніх умовах, так як не потрібно спеціальне обладнання.
Щоб прискорити процес одужання, можна записатися до уролога на масаж простати. Ця процедура відновлює потенцію, а також запобігає розвитку інших серйозних захворювань. Необхідно кілька сеансів, щоб відчути перші поліпшення.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!