Здорова їжа, яка завжди з тобою


Вперше в Україні представлений інноваційний підхід до теми харчування – здорова натуральна їжа в зручному форматі, яку можна завжди взяти з собою і приготувати за десять хвилин у будь-яких умовах. Пакетики ЇDLO знадобляться Вам і в подорожі, і на роботі, і на навчанні – вони займають мінімум місця, зате дають максимум ситості та користі.

Тема харчування стоїть особливо гостро в умовах сучасного життя: ми всі кудись поспішаємо, запізнюємося, намагаємося виконати декілька завдань одночасно, і як тут встигнути нормально поїсти? Тому часто харчування відходить на другий план, і ми швидко перекушуємо фаст-фудом чи солодким батончиком. А якщо намічається тривала поїздка, то про нормальну їжу залишається лише мріяти, бо ж де в дорозі взяти домашні страви.

Каша бананова ЇDLO

ЇDLO – здорова їжа в будь-яких умовах

Вам набрид такий розклад, Ваш шлунок відчайдушно благає здорової їжі, і Ви самі втомилися перекушувати всухом’ятку? Вихід є – смачні страви ЇDLO на https://iidlo.com/, які складаються з натуральних продуктів, висушених методом інфрачервоної сушки. Це не шкідлива їжа швидкого приготування, у якій повно консервантів та хімічних домішків, а виключно здорова та корисна, виготовлена з органічних продуктів, які пройшли найсучаснішу обробку. В маленькому пакеті міститься суха суміш таких продуктів, які стають готовими до вживання при додаванні окропу буквально за десять хвилин. Причому Вам не потрібен окремий посуд для приготування страв ЇDLO, адже окріп заливається прямо в герметичний пакет, що має замок в верхній частині для запарювання.

Фактично, в пакетах ЇDLO містяться повноцінні домашні страви та сніданки ЇDLO, які Ви зазвичай готуєте вдома, проте не можете взяти з собою через їх громіздкість, а також корисні батончики. Наша компанія, одна з перших в Україні презентувала їжу нового формату, яка змінить Ваше уявлення про здорове харчування. Ми хотіли, аби смачна натуральна їжа стала доступна кожному, незалежно від насиченості його графіку, а також місця перебування: відпочинок, туристична поїздка чи відрядження, навчання чи робота.

Страви ЇDLO такі компактні та легкі, займають зовсім мало місця, тому їх завжди можна брати з собою і в будь-який час мати при собі корисний снек. Їжа ЇDLO оброблена методом інфрачервоної сушки, не потребує варіння та кип’ятіння, що робить їх набагато легшими у приготуванні, а також мають нижчу вартість. Команда ЇDLO постійно працює над розвитком асортименту та покращенням якостей продукту, завдяки чому Ви маєте доступ до широкого набору натуральних страв у сучасному форматі.

Придбати наші страви Ви можете у будь-якому населеному пункті, де є відділення Нової пошти – на сайті Ви обираєте продукти та оформлюєте покупку, і ми миттєво відправляємо їх до Вас, щоб Ви як найшвидше отримали свій корисні та поживні страви.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!