Маркетплейс АвтоПро для учасників ринку автозапчастин


Кількість покупок в мережі зростає рік від року. Все частіше споживачі, які зрозуміли зручність такого сервісу, лінуються їхати в магазини, вважаючи за краще вибирати і замовляти товари онлайн.

У міру поширення інтернет і розвитку IT-технологій, стали масово відкриватися інтернет-магазини, створюватися сторінки в соц.мережах. Одне з нових напрямків комерційної торгівлі, з яким знайомі ще не всі - це електронні торгові майданчики.

Електронні торгові майданчики, або маркетплейси, забезпечують якісно новий процес взаємодії між покупцями і продавцями. В рамках маркетплейсів процес покупки-продажу здійснюється виключно на основі електронних каналів зв'язку. Про те, як функціонують подібні ресурси, піде мова в цій статті.

Маркетплейс для продажу автозапчастин

Торговельний майданчик Avto.Pro сьогодні є лідером серед автомобільних маркетплейсів. Ресурс виник близько 5-ти років тому і спочатку був вузькоспеціалізованим. Успішне співробітництво продавців деталей і програмістів дозволили вивести продажі на високий рівень і сьогодні https://avtopro.ua вже є визнаним лідером в своєму сегменті.

Одним з інструментів, що дозволяють досягати успіху в продажах автозапчастин, є наявність електронного каталогу. Традиційні електронні каталоги були паперовими і створювалися вручну. Електронні каталоги є їх аналогами і створені на експертній базі виробників, так само, як створювалися паперові.

Такі каталоги містять повну інформацію про запчастини, виробника і компанії, що їх виробляють. Якість електронного каталогу цілком залежить від професіоналізму експертів.

АвтоПро сьогодні

В даний час місія компанії полягає в наданні допомоги учасникам ринку автомобільних запчастин. Інноваційна пропозиція Avto.Pro - це об'єднання всіх учасників ринку на базі єдиної платформи, що дозволить ринку перейти на якісно новий рівень. Учасники ринку автозапчастин, так чи інакше, контактують з іншими видами бізнесу, які також можуть стати учасниками платформи. Тобто, в рамках однієї інформаційної системи сьогодні можна об'єднати:

• Продавців автозапчастин;
• Страхування і експертизу;
• СТО та авторозборку;
• Фінансові інструменти;
• Служби доставки;
• Програмне забезпечення.

Сьогодні вперше створені системи, які вже отримали назву екосистем. Такою системою є електронний торговельний майданчик, де конкуренти перетворюються в колег, розподіл ринку відбувається природним чином, компанії можуть оптимізувати свої ресурси і збільшувати прибуток.

Покупці, в свою чергу, мають доступ до широкого асортименту товарів за дуже вигідними цінами, з докладним їх описом і доставкою. На думку експертів маркетплейси - це системи майбутнього. Вони активно впроваджуються сьогодні, і найближчим часом така тенденція буде тільки зростати.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!