Відпочинок у Єгипті восени: як продовжити літо


В Єгипті найкраще відпочивати саме восени. В цей час тут встановлюється комфортна погода для гарної засмаги та купання в морі. Взимку також в Єгипті можливий повноцінний пляжний відпочинок, але не забувайте про прибережні холодні вітри. Країна знаходиться водночас на двох материках, більша частина розташована в Африці, інша - в Азії. В Єгипті багато водних ресурсів, таких як: Середземне море, Червоне море, річка Ніл. Протяжність берегової лінії складає більш ніж 2900 км. Більше цікавих пропозицій відпочинку тут. https://turne.travel/ua-uk/tour/egipet/

Єгипет восени: чому варто спробувати

Єгипет - туристична країна, в якій майже весь рік можна ніжитися на сонці. Люди, які приїжджають туди лише влітку втрачають шанс відпочити з комфортом, без виснажливої спеки. Середня температура повітря в перші два місяці осені тримається на рівні +28°С. В листопаді стає прохолодніше - +26°С. У вересні та жовтні гарним рішенням буде привезти маленьких дітей на Червоне море для зміцнення імунітету перед холодною зимою. Погодні умови підходять для екскурсій. Відвідайте Долину Царів й познайомтесь зі Сфінксом, огляньте пам’ятки Каїру. Крім того, в Єгипті для молоді кожного вечора лунає запальна музика, працюють нічні клуби. Також тут можна співати вечорами в караоке, розслабитись у спа-салоні або ж зайнятися спортом в спортзалі готелю.

Восени у Єгипті настає оксамитовий сезон. Це вигідний відпочинок без стовпотворінь довкола, тому що пік сезону вважається завершеним. Але погодні умови дуже сприятливі для туризму. Також в цей період путівки до Єгипту коштують набагато дешевше, ніж влітку.

Найкращі курорти Єгипту для осінніх канікул

В Єгипті є безліч курортів, але деякі з них найкраще підходять для відпочинку саме восени.

В цю пору року в Шарм-Ель-Шейх гарні погодні умови: температура повітря складає +30°С, а температура води - +26°С. Вночі прохолодніше, але завдяки теплим вітрам це не завадить романтичним прогулянкам.

Подорож до Олександрії зацікавить любителів древніх пам’яток. Температура повітря тут піднімається до позначки +27°С.

В Дахаб їдуть прихильники віндсерфінгу. Там постійно дмуть вітри, звернемо увагу, дещо прохолодні. Температура не піднімається восени вище +25°С.

Сім’ї обирають відпочинок в Хургаді, там найгарніші коралові рифи та чисті пляжі. Температура повітря коливатиметься від +26°С до +32°С, залежно від осіннього місяця.

Щоб провести час в Єгипті більш усамітнено - відправляйтесь в Макаді Бей. Курорт був створений виключно для гостей країни. Це місце орієнтовано на тихий сімейний відпочинок. Восени температура повітря тут сягає +27°С градусів.

Для любителів дайвінг підійдуть тури в Марса Алам. Цей курорт здивує дивовижним підводним світом та кораловими рифами. Подорож восени набагато безпечніша - адже в цей час не має жалких медуз.

Можна відпочити й в столиці Єгипту - Каїрі. Це місто–музей знахідка для любителів екскурсій, знайомств з історією країни. Тут є як архітектурні пам’ятки, які збереглися ще з часів Древньої цивілізації, так і сучасні цікаві будівлі: вілли, хмарочоси, палаци. Температура повітря в вересні-листопаді в Каїрі буде триматися на позначці +28°С.

 
Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!