Що потрібно знати про Трускавець


Трускавець – це чудове українське місто, яке має багато джерел із мінеральними водами. Вони славляться своїми унікальними цілющими властивостями. Кожного року на відпочинок в Трускавці приїжджають тисячі людей зі всього світу. Це не дивно, адже гостей міста не одне століття приваблює чисте гірське повітря та невимовно гарні краєвиди.

Місто, де лікують тіло й душу

Природа та клімат мають значний вплив на самопочуття і сприяють швидкому відновленню здоров’я та душевних сил. Тут кожен вибере собі розваги, щоб забезпечити собі цікавий відпочинок.

Буквально на кожному розі Трускавця розташовані санаторії. Там Вам запропонують цілі лікувальні комплекси, які базуються на прийомі мінеральних вод. Завдяки такому регулярному лікуванню можна полегшити навіть хронічні стани при хворобах нирок і сечовивідних шляхів. Також пацієнти приїжджають на лікування в Трускавці, щоб позбутися гастриту та панкреатиту.

В якості супутнього лікування курортологи пропонують відвідувачам додаткові процедури. Серед них – фізіотерапія, масаж, лікувальні ванни різної дії, озокеритові обгортання, а також ароматерапія та відвідування басейну.

Інколи у санаторіях радять приймати ще й медикаментозні препарати, щоб посилити ефект від процедур і досягнути потрібного результату. З першого дня пацієнти перебувають під наглядом лікаря, який регулярно робить аналізи та контролює їхній стан.

Відпочинок на цьому курорті буде корисний людям, у яких хворі органи дихання, шкіри та ендокринної системи. Для таких пацієнтів додатково назначають процедури спелеотерапії, інгаляції, сеанси ультразвукового лікування, прийом фітококтейлей. Також принесуть користь вправи лікувальної фізкультури, наприклад, гімнастика та заняття на тренажерах.

Щоб відновити сили, відпочиваючі не тільки проходять процедури, але й просто насолоджуються прогулянками. У цій місцевості чисте гірське повітря, багато хвойних дерев, тому відпочинок в Моршині та Трускавці вважається чудовим способом оздоровитися. Тут Ви зможете покращити свій сон, позбутися синдрому хронічної втоми, а також відчути прилив енергії та сил.

У багатьох санаторіях і оздоровчих комплексах Трускавця пропонують SPA-відпочинок. До Ваших послуг тут є басейни, сауни та лазні. Охочі можуть відвідати косметологічний кабінет, де професійно доглянуть за обличчям і тілом.

Забудьте про шалений ритм життя, відкладіть домашні та робочі справи і нарешті дозвольте собі відпочити. Приділіть увагу здоров'ю та красі, щоб зробити своє життя гармонійним, а курорт Трускавець допоможе Вам у цьому.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!