Ігри для хлопчиків


Хлопчики за своєю природою набагато швидші дівчаток, вони люблять захоплюючі пригоди, динамічні сюжети з безліччю бійок, погонь і перестрілок. Все, що пов'язано з рухами і різними фантастичними пригодами хлопчиками сприймається набагато краще. Та навіть дорослі чоловіки, не дуже люблять дивитися сентиментальні драми, а їм потрібен екшн, якісь надзвичайні події, захоплюючий сюжет, який буде тримати їх в напрузі весь час. Це, якщо згадувати про фільми, але і в літературі або в іграх для хлопчаків більше підходять саме такі жанри.

Більшість комп'ютерних ігор створюється для хлопчиків, але вони не зручні з багатьох причин. Хорошим варіантом є онлайн ігри для хлопчиків в яких можна швидко знайти підходящу за всіма параметрами гру, якій хочеться присвятити певний час. Браузерні ігри радують хлопчиків широким вибором сюжетів. Якщо Ви хочете взяти участь в гонках, то для цього є маса варіантів: перегони на джипах, автобусах, тракторах, формулі-1, мотоциклах, велосипедах і багато чого іншого. Місцевостей для гонок представлено теж велика кількість, починаючи від дикої пустелі і закінчуючи вузькими вулицями міста. Гонки можуть бути як з суперниками, так і без них, а тільки на час проїзду якоїсь ділянки дороги.

Крім гонок хлопчиками приходяться до снаги різні шутери і військова тематика. Взагалом ігри для хлопчиків представлені теж величезною кількістю. Спробувати себе в ролі героя бойовика, який звільняє заручників з рук терористів можна без проблем. Зброя, яка представляється буває цілком реалістичною, яка дійсно існує, але може бути представлено якась фантастична зброя, яку не знайдеш більше ніде. Відмінним суміщенням користуються гонки разом з бойовиками. У таких іграх Вам доведеться на великій швидкості переслідувати якихось зловмисників, щоб їх зупинити. В іграх представлено багато військової техніки - танків, вертольотів, винищувачів, бомбардувальників, артилерійських знарядь. Легко можна спробувати себе в ролі командира якоїсь із цих бойових машин. Все керування здійснюється гранично легко і Вам не доведеться довго ознайомлюватися з тим або іншим видом зброї.

Також хлопчики дуже люблять спортивні ігри, тому знайти цікавий футбол чи бокс буде простіше простого. Більшість бойових мистецтв теж представляються. А головне те, що грати в них абсолютно безпечно і не варто боятися, що Вам розіб'ють голову або зламають руку. Велика кількість чемпіонатів і світових турнірів представляється увазі хлопчиків, варто тільки почати насолоджуватися цими можливостями.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!